Μ΄ΑΓΑΠΩ ΣΤΟ PUBLIC ΒΟΛΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μ΄ΑΓΑΠΩ ΣΤΟ PUBLIC ΒΟΛΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Τα Public και οι εκδόσεις Gogo Tsakoyani Ltd σας προκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Γωγώς Τσακογιάννη με τίτλο “Μ’ αγαπώ” . Πέμπτη 7 Ιουνίου στις 19.00 στο Public Βόλου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, περιλαμβάνεται η Gogo Tsakoyani, άτομα που χαμογελούν

Μια Βίβλος αισιοδοξίας που βγήκε υπό την αιγίδα της UNESCO. Αφορά όλες τις γυναίκες και όχι μόνο αυτές που αντιμετώπισαν, αντιμετωπίζουν ή θα αντιμετωπίσουν οι ίδιες ή μέσα από δικά τους πρόσωπα καρκίνο μαστού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται η Gogo Tsakoyani

Μ΄Αγαπώ σημαίνει με προσέχω, με φροντίζω, με κανακεύω, με βάζω σε αγκαλιές αγαπημένες.

Aφού είμαι καλά και χορτασμένη από Αγάπη, μπορώ κι εγώ να προσφέρω αλλά και να αντιμετωπίσω καλύτερα το όποιο αναπάντεχο συμβεί στη ζωή μου.
Αναπάντεχο στη ζωή μιας γυναίκας δεν είναι μόνο ένας καρκίνος μαστού αλλά και μια κακοποίηση, μια ανεργία, ένα πένθος, μια απόρριψη και χίλια ακόμα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα

 

Αν είμαστε καλά, θα τα αντιμετωπίσουμε δυναμικά και θα τα ξεπεράσουμε ή στην καλύτερη δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να μας συμβούν.

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Gogo Tsakoyani

Πρόληψη! Τι όμορφη λέξη

Ελάτε να συζητήσουμε και να απενοχοποιήσουμε την Αγάπη στον εαυτό μας.
Δεν γεννηθήκαμε να τεκνοποιήσουμε και να πεθάνουμε.
Γεννηθήκαμε να απολαύσουμε ό,τι αγαπάμε. Όχι μόνο να υπηρετήσουμε, αλλά να συμπορευτούμε μαζί του. Να χαρούμε χωρίς να συγχωνευτούμε και να χαθούμε εμείς και τα «θέλω» μας μέσα σε άλλες υπάρξεις και στο τέλος να καταλήξουμε φορτικοί και βαρίδια. Η ζωή είναι ωραία και δεν τελειώνει μπροστά σε κανένα αναπάντεχο πόσο μάλλον  ο Έρωτας!

https://www.youtube.com/watch?v=3h45IjPIIaI&t=89s&fbclid=IwAR1JBrkczXhlc_h21uCIl6zcPOONQK_jdKKlNJ2IkVrdY7ldNTg89NRifp8

Η ζωή δεν τελειώνει μπροστά σε έναν καρκίνο, πόσο μάλλον ο έρωτας

«Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, που νιώθω ότι δεν έχω ρώγα στο αριστερό μου στήθος», μου είπε ένα βράδυ ο αγαπημένος μου και κατάλαβα τι θα πει Αγάπη.  Εγώ, η μονίμως ερωτευμένη με τον Έρωτα!

Ακόμα ηχεί στ’ αυτιά μου ο λόγος του, δεν έχω αποκρυπτογραφήσει όλες του τις αποχρώσεις και μια απούσα ρώγα έγινε το Ρ του Έρωτά μου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται η Ariana Psarakou, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται, δέντρο, γυαλιά και υπαίθριες δραστηριότητες Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

5 − two =