Μια φορά κι έναν καιρό

Μια φορά κι έναν καιρό

Μια φορά κι έναν καιρό η Βάσω και η Στέλλα συνάντησαν τον Ευτύχη

Ότι δώσεις στο παιδί μέχρι τα 6 καθορίζει την υπόλοιπη Ζωή του  

Μια φορά κι έναν καιρό η Βάσω κι η Στέλλα συνάντησαν τον Ευτύχη ένα μικρό σκιουράκι

Έφτιαξαν μαζί ένα μικρό φιλόξενο χώρο βαμμένο με Αγάπη. Παιδάκια τον γέμισαν με τις παρουσίες τους,
τα γέλια και τις φωνές τους.
Όλο και περισσότερα ήθελαν να γνωρίσουν τον Ευτύχη κι έτσι φτιάχτηκαν περισσότερες φωλιές Αγάπης.

Η Βάσω κι η Στέλλα Σωτηριάδη μαζί  με τους έμπειρους παιδαγωγούς τους, σοβαρά και υπεύθυνα φροντίζουν εδώ και 14 χρόνια το Παιδί.

Κάθε παιδί είναι για μας μια μοναδική ιστοριούλα και μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Δημιουργήσαμε ένα χώρο όπου ο κάθε γονιός νιώθει ασφάλεια για το παιδί του ενώ το ίδιο θα νιώθει δημιουργικό και ευτυχισμένο

Έτσι φτιάξαμε χώρους ζεστούς, οικείους και χαρούμενους, όπου τα παιδιά βιώνουν  τη σωματική και συναισθηματική ασφάλεια, νιώθοντας σαν να ζουν στο δεύτερο σπίτι τους.

Πιστεύουμε, το ψυχικά υγιές παιδί έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες
να είναι αύριο ένας υγιής ενήλικας

μας λέει η κυρία Σωτηριάδη.
Με βιωματική προσέγγιση, μέσα από τις 5 αισθήσεις των παιδιών θα αναπτύξουμε και αναδείξουμε τις δεξιότητες του παιδιού .
Τα τμήματα ξεκινούν με το βρεφικό που δέχεται βρέφη από 6 μηνών και φτάνουν έως το νηπιακό.
Είμαστε δίπλα τους, να τα γεμίσουμε γνώσεις, χρώματα, εικόνες, φαντασία, μέσα από μουσικοκινητικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι και πολλές – πολλές όμορφες ιστορίες.
Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες, υλικά δημιουργίας, διεύρυνση φαντασίας, αλλά και τις πρώτες μαθησιακές γνώσεις γλώσσας και αριθμητικής, τα παιδιά μας μεγαλώνουν γνωρίζοντας καλύτερα πια τον εαυτό τους αλλά και τους συμμαθητές τους, μαθαίνουν να μοιράζονται, να ανταλλάσουν απόψεις.

Φροντίζουμε να γεμίσουμε την «τσαντούλα» του με όλα εκείνα τα εφόδια και τις γνώσεις που θα χρειαστεί για το πρώτο του μεγάλο σχολείο, ενώ το οπλίζουμε με αυτοπεποίθηση, αγάπη για μάθηση και κυρίως ασφάλεια για τον κόσμο που τον περιμένει να κατακτήσει ο ίδιος.

Καθημερινά τα σχολικά μας μεταφέρουν με ασφάλεια τα παιδάκια. Προσφέρουμε πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Ετοιμάζονται καθημερινά από την έμπειρη μαγείρισσά μας.  Ένα μενού με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά. Μελετημένο και επιλεγμένο σε συνεργασία με το παιδίατρο, το οποίο προσαρμόζεται στις διατροφικές αλλά και γευστικές ανάγκες του παιδιού, για το οποίο οι γονείς ενημερώνονται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας.

Μέσα από τις δράσεις εντός του χώρου μας και τις αποδράσεις μας με εξορμήσεις και εκδρομές ανεβαίνουμε σκαλιά κάθε χρόνο. Θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή μιας μαθησιακής και ψυχαγωγικής εμπειρίας  που ολοκληρώνουν το παιδί στο τέλος της σχολικής του χρονιάς. Τα τμήματά μας παρακολουθούνται από παιδίατρο, παιδοψυχολόγο, Λογοθεραπευτή, Εργοθεραπευτή και Αναπτυξιολόγο.  Σε συνεργασία με το σταθμό μας είναι στην άμεση διάθεση παιδιών και γονέων για την επίλυση ειδικών και γενικότερων δυσκολιών.

Αποσκοπούμε  στην πρόληψη και τον έγκαιρο εντοπισμό των διαταραχών λόγου, επικοινωνίας, κίνησης και μάθησης. Πολύ περισσότερο στην κοινωνική και συναισθηματική εξέλιξη τους . 

«Τα παιδιά είναι το σύμβολο της αιώνιας συνύπαρξης,της αγάπης και του καθήκοντος»  GeorgeEliot

Εμείς μέσα από την πολυετή μας εμπειρία, την αμείωτη αγάπη και το συνεχές καθήκον μας, έχουμε σκοπό να δημιουργούμε ευτυχισμένα παιδιά σε κάθε τους βήμα μικρό ή μεγάλο, μέχρι να είναι έτοιμα να απλώσουν τα φτερά τους.
Γιατί εμείς πιστεύουμε πως κάθε Παιδί είναι μια Μοναδική Ιστοριούλα 

Βάσω και Στέλλα Σωτηριάδη

www.miaforakienankairops.gr

Το πρώτο Νηπιαγωγείο – Παιδικός Σταθμός γεννήθηκε στην Ηλιούπολη το 2007.
Σοφοκλή Βενιζέλου 122,
16342 Ηλιούπολη
210 9927200
Το δεύτερο, Βρεφικός – Παιδικός – Νηπιαγωγείο το 2012 στον Άλιμο
Περικλέους 12 & Ρηγοπούλου,
17456 Άλιμος
210 9916957
και σε λίγες μέρες ανοίγει τις πόρτες του και το τρίτο, Βρεφικός – Παιδικός σταθμός, Σοφοκλή Βενιζέλου 117 Ηλιούπολη, ακριβώς απέναντι από το ήδη υπάρχον που θα συνεχίσει μόνο ως Νηπιαγωγείο. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − 6 =