Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα
ΓΩΓΩ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ:

Τηλ.: +30 6981-016099
Email: info@gogotsakoyani.com

Μουσικός Γαλαξίας

Ο Μουσικός Γαλαξίας του Μίκη Θεοδωράκη Σχέδιο του συνθέτη με τα έργα του

Σας θέλουμε Χορηγούς στην προσπάθεια διάδοσης της σύγχρονης πολιτιστικής μας κληρονομιάς για να γνωρίσει όλος ο κόσμος αυτό το τεράστιο έργο του Μουσουργού Μίκη Θεοδωράκη.

 

 

1.Συμφωνικά έργα 2.Μουσική δωματίου 3.Όπερες 4.Ορατόρια 5.Εκκλησιαστική μουσική.

Donate

Δωρεάν ο Μουσικός Γαλαξίας από Δωρεά 50 € και άνω
Αποστολή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Από το τέλος της δεκαετίας του 80 οι δισκογραφικές εταιρείες πέρασαν στο Σταρ Σίστεμ έτσι έβαλαν την μουσική του Μίκη Θεοδωράκη στο περιθώριο, για δέκα ολόκληρα χρόνια ο Μίκης Θεοδωράκης δεν είχε δισκογραφική εταιρία γιατί ποτέ δεν υποτάχθηκε στα νέα τους σχέδια που έβαζαν τον πολιτισμό της Ελλάδα στην άκρη. Ο Μίκης Θεοδωράκης πάντα πολυγραφότατος συνέχισε να δημιουργεί και να γεμίζει τα συρτάρια του μουσική και τραγούδια από νέους ταλαντούχους ποιητές μας όπως των Κ. Τριπολίτη, ο Δ. Καρατζά, Κ. Καρτελιά, Αγγελικής Ελευθερίου, Μιχάλη Μπουρμπούλη, Δήμητρας Μαντά κ. αλλων, έτσι υπάρχει ένα υλικό από καινούργια τραγούδια μέχρι το 2006 που κυκλοφόρησε η Οδύσσεια σε ποίηση Κώστα Καρτελιά με την Μαρία Φαραντούρη, που δεν το γνωρίζει το ευρύ κοινό που πάντα αγαπουσε και αγαπάει τον Μίκη και την Μουσική του.
Κύκλοι τραγουδιών όπως: Ως Αρχαίος άνεμος, Τα πρόσωπα του ήλιου, Μήπως ζούμε σε άλλη χώρα κ.α.
Παράλληλα προσπαθούσε να επικοινωνήσει με μεγάλες συμφωνικές ορχήστρες την Συμφωνική Κλασική μουσική του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αφού κατά κύριο λόγο είναι ένας Συμφωνιστής, έτσι μπορούμε να μεταδίδουμε σήμερα σημαντικά έργα του όπως την Αποκάλυψη Ωδή στον Μπετόβεν αλλά και τις Πέντε συμφωνίες του. Ο Μίκης Θεοδωράκης έγραψε μουσική για να ταξιδέψει τον πολιτισμό μας στα πέρατα του κόσμου και εμείς δίνουμε αυτή την δυνατότητα δωρεάν για τους εκατομμύρια ακροατές μας σε ολόκληρο τον κόσμο.