Πώς αναγνωρίζουμε ανθρώπους που δεν έχουν να μας δώσουν Ευτυχία

Πώς αναγνωρίζουμε ανθρώπους που δεν έχουν να μας δώσουν Ευτυχία

Πώς αναγνωρίζουμε ανθρώπους που δεν έχουν να μας δώσουν Ευτυχία

Πώς και γιατί ερωτευόμαστε είναι μεγάλο ερώτημα και δεν απαντάται εύκολα.

Πώς μπορούμε όμως να αναγνωρίσουμε ανθρώπους που δεν έχουν να μας δώσουν την Ευτυχία που ονειρευόμαστε?  

  

Πώς αναγνωρίζουμε ανθρώπους που δεν έχουν να μας δώσουν Ευτυχία

Έξυπνα παρατηρώντας

Έξυπνα παρατηρώντας και χωρίς να επικρίνετε αφήστε τους να σας μιλήσουν για την οικογένεια και τα παιδικά τους χρόνια . Το περιβάλλον που μεγάλωσε είναι βασικός παράγοντας για να καταλάβετε αν πήρε την Αγάπη που χρειάζεται για να μπορεί να Δώσει . Αν τους σεβάστηκαν σαν παιδί και έμαθαν να σέβονται τον εαυτό τους και τους γύρω τους. Αν μεγάλωσαν με ηθικούς ανθρώπους και διδάχτηκαν Δικαιοσύνη και Αξιοπρέπεια
π.χ.δεν θα φορά βέρα και θα ξαπλώνει σε κρεβάτια με άλλες/άλλους.
Δεν θα λέει ψέματα και θα καταστρέφει ζωές όπως τη δική του.
Βέβαια να πούμε εδώ πως οι ανήθικοι και τα σούργελα πάνε με το φτυάρι οπότε ας κάνουμε πρώτα την Αυτοκριτική μας όταν χαρακτηρίζουμε έτσι τον σύντροφό μας. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα ένας Πραγματικά Ωραίος Ψυχικά Υγιής Άνθρωπος θα μπλέξει με τα …κόπρανα διότι τα μυρίζεται αμέσως και καθότι δεν βρωμάει ο ίδιος δεν αντέχει και τη βρώμα τους .
Μακριά από «καμένους» θα σας κάψουν και σας και μην τους λυπάστε για τα άσχημα παιδικά τους χρόνια δικαιολογώντας τους. Αν οι ίδιοι δεν θέλουν να το αναγνωρίσουν, να το διαχειριστούν και να το ξεπεράσουν θα καταντήσουν ενήλικα ζόμπι και θα «ρουφήξουν» τη Ζωή και ότι όμορφο από το μέσα σας.                   

Παρατηρείστε πώς φέρονται στην οικογένειά τους και ιδιαίτερα στη μάνα τους

Παρατηρείστε πώς φέρονται στην οικογένειά τους και ιδιαίτερα στη μάνα τους.
Μεγάλο πράγμα η σχέση με τη Μάνα να το αναλύσω δεν χρειάζεται. Με λίγα λόγια αν η μάνα δεν ήταν αρκετή, αν δεν μπόρεσε να  δώσει αγάπη και να είναι η ίδια άξια σεβασμού και θαυμασμού πλάι σε έναν πατέρα “μια από τα ίδια”…βάλτε ρίγανη!!!

ΟΧΙ μην δίνετε δεύτερες ευκαιρίες σε παραπτωματικούς ανθρώπους

ΟΧΙ μην δίνετε δεύτερες ευκαιρίες σε παραπτωματικούς ανθρώπους. Θα καταλήξετε άδειοι και δεν θα τους αλλάξετε. Διώξτε τους στεγνά μαζί με τα κουβαδάκια τους σε άλλη παραλία να πετάνε την άμμο σε άλλα μάτια.

Μιλήστε με τις/τους πρώην τους

Μιλήστε με τις/τους πρώην τους. Πιστέψτε με, ακόμα κι αν έχουν τη διάθεση να σας πουν ψέματα . Αν έχετε την τύχη να πέσετε πάνω σε ακομπλεξάριστους  είναι απίστευτο τι «θησαυρούς» θα ανακαλύψετε. Θα τα δείτε ΟΛΑ στην ευθεία και φοβάμαι ίσως ξενερώσετε αλλά αξίζει τον κόπο. Ειδικά αν είχατε κάνει την βλακεία και είχατε «μπει» στην προηγούμενη σχέση του/της και ήσασταν η πέτρα του σκανδάλου εκεί να δείτε γλέντια!!! Θα πάρετε όλες εκείνες τις απαντήσεις στα ερωτηματικά σας . Θυμάστε που έδειχνε τόσο ενοχλημένος/η όταν στις τρυφερές σας στιγμές τον καλούσε ο/η άλλος/η ? Χαααα λίγο μετά τον/την έπαιρνε τηλέφωνο λέγοντας μια ωραία δικαιολογία γεμάτη αγάπη. Βεβαίως βεβαίως εδώ μιλάμε για τους καμένους διότι δεν είμαστε όλοι έτσι . Είναι κι αυτοί/ες που …χρωματιστά κυματιστά μας αγαπάνε και δεν κρύβουν Δράκο πουθενά. Είναι Υγιείς ψυχικά, Όμορφοι και …δυσεύρετοι Άνθρωποι κι όταν τους βρείτε μην τους αφήσετε να σας φύγουν γιατί έχετε εσείς δράκους στην ντουλάπα σας, θα το μετανιώσετε.

Υπογράφω!!!  …ξέρω

                                                                                  Gogo Tsakoyani 

                                                                                   Γωγώ Τσακογιάννη

www.gogotsakoyani.com  

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 5 =