Επικοινωνήστε με τη συγγραφέα
ΓΩΓΩ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ:

Τηλ.: +30 6981-016099
Email: info@gogotsakoyani.com

Blog

Την τράβηξε απ τα μαλλιά ρίχνοντάς την κάτω  πονώντας την…

Με πήρε τηλέφωνο σήμερα και ντρεπόταν τόσο πολύ να μου το πει είμαι σίγουρη πιο πολύ ντροπιασμένη και οργισμένη με τον εαυτό της που την πρόδιδε. Την λένε “Ελένη”… εννοείται ψεύτικο το όνομα.

-Μα σε έχουν προδώσει από μικρή της είπα γνωρίζοντας πόσο κακοποιημένη λεκτικά και χωρίς χάδια μεγάλωσε. Τι νομίζεις έτσι ξεχνιούνται αυτά? Δεν τα ξεπερνάμε ποτέ και αυτό το «γλείψιμο μαστιγίου» που προτείνουν κάποιοι ψυχολόγοι  και λέγεται “αποδοχή και «συγχώρεση” …

Όχι να μην συγχωρήσεις να τα κρατήσεις μέσα σου όσο θες κι όταν έτοιμη είσαι να τα φτύσεις στα μούτρα αυτών που στα έδωσαν και τώρα πορεύεσαι με το φόβο της απόρριψης .

Τι είναι απόρριψη βρε κουτό? Η πρώτη και αξέχαστη απόρριψη από τους γονείς κι εκεί που τη μισείς και λες δεν θα το επιτρέψω σε κανέναν …τη συνηθίζεις. Μετά έρχεται το σχολείο ο εργοδότης κι ο έρωτας και την εμπεδώνεις για τα καλά.  Θυμωμένη και προδομένη από σένα  βάζεις κάθε φορά στοίχημα πως “αυτή”  θα είναι η τελευταία γιατί δεν θα το ξαναεπιτρέψεις.  Χααα σε γελάσανε!!!

Ομοιοπαθητικά αγάπη μου θα βρεις το δρόμο. Μάχαιραν σου έδωσαν Γιαταγάνι εσύ κι έλα μετά να δεις πόσο γρήγορα θα ξεπεράσεις τα πάντα όλα…

– Τι να κάνω?

– Να πας στο «βάτραχο» που σου τράβηξε τα μαλλιά και να του τραβήξεις τη Ζωή σου κάτω απ τα πόδια του. Οικειοποιείται τη δύναμή σου ένα χοντρό στρογγυλό μηδενικό. Τι είναι χωρίς τα μαλλιά σου στο χέρι του?  Ένας ελάχιστος αυτό είναι !!!

Γυναίκες που αφήνετε να σας κακοποιούν λεκτικά σωματικά… Όπως κι αν λέγεται αυτό που σας χαλά τη μέρα την ώρα τη Ζωή που φεύγει και χάνεται, σηκωθείτε και με την ανυπέρβλητη γυναικεία δύναμη πετάξτε το έξω από τη Ζωή σας.  Απίστευτα εύκολο!!!

 

Ο Φόβος της Απόρριψης είναι ένα φάντασμα και υπάρχει όσο εσείς το πιστεύετε. Μεγαλώσαμε πια οι δράκοι είναι μόνο μέσα μας και θα παραμείνουν όσο εμείς τους πηγαίνουμε βόλτα με όχημα το μυαλό μας. Τέρμα στην κακοποίηση που προκαλούμε εμείς σε εμάς …Μεγαλώσαμε !!!

Μικρή “Ελένη” γίνε γυναίκα. Παιδάκι ήσουν όταν κακοποιήθηκες, Γυναίκα είσαι τώρα.

Τώρα ο μόνος που μπορεί και σε βλάπτει είναι ο εαυτός σου… όταν του το επιτρέπεις!

Γωγώ Τσακογιάνη                                                                                               Gogo Tsakoyani

 

Comments

  • Νούλη Τσαγκαράκη

    Πολύ σωστά!

    reply

Leave a Comment:

6 + seventeen =